Compaan Klassiek

299 (éénmalige aanschaf Samsung tablet)

+ 19,90 / maandelijks abonnement (Waarom maandelijks betalen?)

De klassieke of 'originele' Compaan is speciaal ontwikkeld voor mensen zonder ervaring met computers, maar die nog wel graag deel willen uitmaken van onze digitale wereld. Een foto of filmpje ontvangen, een berichtje schrijven of beeldbellen? Met de Compaan kan dat op een eenvoudige en veilige manier. Gebruiksgemak, veiligheid en plezier staan centraal.

De klassieke Compaan kenmerkt zich door de grote knoppen en en het overzichtelijk scherm. Je raak nooit de weg kwijt op de tablet: er staat steeds een terug-knop op elk scherm van de Compaan.

Voor mantelzorgers biedt de Compaan faciliteiten waardoor zorg op afstand makkelijker wordt. Familie en vrienden communiceren met de Compaan via het Compaan Portaal of de smartphone PortaalApp (beschikbaar voor Apple & Android) de digitale omgeving waarin de Compaan beheerd kan worden vanaf elke computer of smartphone, altijd en overal bereikbaar. Stel via het Portaal een goedemorgen-melding of welzijnsmelding, medicatieherinneringen of agenda-afspraken in op de Compaan tablet.

Compaan Klassiek

INTERNET SURFEN

Makkelijk surfen naar alle pagina’s op het internet zonder de weg kwijt te raken. Met de Compaan kijkt u filmpjes, zoekt u informatie of raadpleegt u het laatste nieuws van uw favoriete nieuwsbron. Toch ergens terecht gekomen waar u niet wilt zijn, de vertrouwde “terug-knop” brengt u altijd weer naar het beginscherm. Vanaf het Compaan Portaal zijn de favorieten eenvoudig in te stellen. Deze worden overzichtelijk gepresenteerd op het beginscherm.

Compaan connect beeldbellenBEELDBELLEN

Elkaar kunnen horen én zien, op elk moment van de dag, dankzij de uiterst eenvoudige beeldbelfunctie van Compaan. Waarom moeilijk als het zo eenvoudig kan?

compaan classic berichtenBERICHTEN

U kunt via het Compaan Portaal óf uw eigen e-mailprogramma simpele berichten sturen. Makkelijk maar ook veilig want de Compaan is alleen bereikbaar door mensen die door u uitgenodigd zijn. De Compaan meldt nieuwe bericht met een toon en een boodschap op het scherm.

compaan classic agendaAGENDA

Het volledige programma voor die dag wordt overzichtelijk weergegeven op de Compaan in de agenda. Zet afspraken met thuiszorg in de Compaan, stel verjaardagen in en plaats herinneringen voor belangrijke gebeurtenissen. U kunt dit eenvoudig inplannen via uw Portaal.

LOKAAL WEER EN NIEUWS

De Compaan houdt u op de hoogte van het lokale nieuws. Goed om betrokken te blijven bij wat zich afspeelt in de wereld. Met 1 klik op het weer geeft je het weersoverzicht voor de hele week.

compaan classic spellen 4-op-een-rijSPELLETJES SPELEN

Een spelletje spelen is leuk en houdt de hersenen jong. Op de seniorentablet van Compaan zitten verschillende spelletjes die gericht zijn op plezier maar ook op mentale vitaliteit. Volgende spelletjes zijn beschikbaar: Geheugenspel, Patience, Quiz, 4-op-een-rij en Galgje. De laatste twee spelletjes kunt u samen spelen via het Compaan Portaal.

Medicatie Logo

MEDICIJNENSCHEMA

Via de Compaan Portaal kunt u de Compaan seniorentablet vertellen wanneer medicijnen ingenomen moeten worden. De Compaan herinnert de gebruiker aan de medicijnen. Ideaal als geheugensteuntje!​

checkbox

GOEDEMORGEN-FUNCTIE

Weten dat het goed gaat met uw ouders zonder dat u contact heeft. U kunt de Compaan zo instellen dat er iedere ochtend een “goedemorgen” wordt gevraagd. Indien de check-in wordt gemist, stuurt de Compaan, na verschillende herinneringen, een alarm via sms of mail.​