Compaan Connect

299 (éénmalige aanschaf Samsung tablet)

+ 19,90 / maandelijks abonnement (Waarom maandelijks betalen?)

De Compaan Connect is een volledig beheerde en beveiligde tablet voor mensen die een steuntje in de rug waarderen bij het gebruik van technologie. Ook geschikt voor beginners (senioren), maar vooral ontwikkeld voor iedereen die graag zelfstandig met een computer wil (blijven) werken. Geconnecteerd blijven met de wereld en de familie, en, zonder zorgen genieten van alle mogelijkheden die onze digitale wereld te bieden heeft.

Senioren van nu raken steeds meer geïnteresseerd in de online wereld. Geïnspireerd door familie en gedreven door digitalisering van overheden, banken en sociale media wagen senioren de stap naar een tablet of computer. Maar vaak blijkt dat nog knap lastig en soms zelfs frustrerend. De Compaan Connect biedt een complete en veilige tablet die verrassend eenvoudig is.

Ook geschikt voor personen met een beperking, ongeacht hun leeftijd.

Dankzij de eigen vormgeving en de herkenbare knoppen is de Connect bijzonder eenvoudig te bedienen. Naast een combinatie van eigen diensten voor foto’s, email en de agenda, biedt de Connect ook een eigen veilige appstore met applicaties (apps) van derde partijen. Hierdoor worden de mogelijkheden van de Connect eindeloos. Uw financiën beheren met uw bank-app of uw favoriete spel spelen, alles wordt mogelijk.

De instellingen van de Connect zijn nu ook via de tablet zelf toegankelijk indien de gebruiker deze autonomie wenst, in tegenstelling tot de ‘klassieke’ Compaan, en dus heel makkelijk zelf aan te passen.

Compaan Connect

Surfen op het internet

Makkelijk surfen naar alle pagina’s op het internet zonder de weg kwijt te raken. Met de Compaan kijkt u filmpjes, zoekt u informatie of raadpleegt u het laatste nieuws van uw favoriete nieuwsbron.

Toch ergens terecht gekomen waar u niet wilt zijn, de vertrouwde “terug-knop” brengt u altijd weer naar het beginscherm. Vanaf het Compaan Portaal zijn de favorieten eenvoudig in te stellen. Deze worden overzichtelijk gepresenteerd op het beginscherm.

Wilt u zelf een pagina invoeren dan maakt u gebruik van extra grote letters en duidelijke symbolen. Gewoon het internet op maar dan extra makkelijk!

Compaan connect beeldbellenBellen met beeld

Stelt u zich eens voor, elkaar op ieder moment van de dag kunnen horen en zien dankzij de eenvoudig te gebruiken beeldbelfunctie. Met de Compaan heeft u hiervoor uw seniorentablet gevonden! Met deze Compaan Connect seniorentablet is het namelijk enorm simpel.

Log eenvoudig in op het Compaan Portaal of gebruik onze App voor jouw smartphone en zet een videogesprek op. De Compaan meldt zich met een beltoon en boodschap op het scherm.

Uw ouders, grootouders of andere senioren die u dierbaar zijn hoeven het gesprek alleen op te nemen op de seniorentablet. Eigenlijk net als met een telefoon maar dan met beeld! Ook goed om te weten: een videogesprek is helemaal gratis.

Compaan connect foto'sFoto's en video's delen

Vrienden die van iedere plek op de wereld een foto of video sturen: wij zijn er aan gewend maar voor veel senioren is het een verrijking in hun leven. Open het Compaan Portaal, trek een foto en deel die mooie ervaring met oma.

Zodra de foto of video is verstuurd, geeft de Compaan Connect Seniorentablet van een melding op het scherm en geniet oma mee.

Foto’s worden daarnaast ook opgenomen in het fotolijstje op de tablet, dat getoond wordt als de Compaan even niet gebruikt wordt.

Apps van derden, in de eigen Connect Appstore

Maak een keuze uit 1 van de vele gecontroleerde apps in de Compaan Appstore. Laat de oudere zelf zijn bankzaken beheren via bankapp of installeer één van de vele spelletjes uit de appstore. Een busticket kopen? Installeer dan zeker de app van De Lijn. Dit alles eenvoudig en veilig.

Controle over uw dagactiviteiten

Het volledige programma voor die dag wordt overzichtelijk weergegeven op de Compaan in de agenda.

U zet afspraken met thuiszorg in de Compaan, stelt verjaardagen in en plaatst herinneringen voor belangrijke gebeurtenissen op de seniorentablet. U kunt dit eenvoudig inplannen via het Compaan Portaal.

Ook is het mogelijk om een pictogram, een profielfoto van een contactpersoon of zelfs een video aan een afspraak te koppelen!

Compaan connect nieuwsOp de hoogte blijven van de actualiteit

De Compaan houdt u op de hoogte van het weer: 1 klik op het weer geeft je het weersoverzicht voor de hele week.

We geven je het lokale nieuws: Goed om betrokken te blijven bij wat zich afspeelt in de wereld. Via het Compaan Portaal kunt u instellen welk lokaal nieuws voor u interessant is.

Overal en altijd hulp op zak

Heeft u vragen of zoekt u hulp tijdens het gebruik van de Compaan Connect? Dan kunt u wellicht antwoorden vinden op de tablet zelf, in het Helpcentrum van Compaan, speciaal voor Connect.

Medicatie Logo MEDICIJNENSCHEMA

Via de Compaan Portaal kunt u de Compaan seniorentablet vertellen wanneer medicijnen ingenomen moeten worden. De Compaan herinnert de gebruiker aan de medicijnen. Ideaal als geheugensteuntje!​

checkboxGOEDEMORGEN-FUNCTIE

Weten dat het goed gaat met uw ouders zonder dat u contact heeft. U kunt de Compaan zo instellen dat er iedere ochtend een “goedemorgen” wordt gevraagd. Indien de check-in wordt gemist, stuurt de Compaan, na verschillende herinneringen, een alarm via sms of mail.​

Compaan PortaalZORG DELEN

Met de Compaan kunt u zorgverlening makkelijker maken. Onderdeel van de Compaan is een online familie omgeving zodat er goed gezorgd kan worden voor de senioren die u dierbaar zijn.