Compaan Klassiek Seniorentablet

299,-

+ 19.90,- / maand (Waarom maandelijks betalen?)

De Compaan Klassiek Seniorentablet is speciaal ontwikkeld voor mensen zonder enige digitale ervaring, maar die nog wel graag deel willen uitmaken van onze digitale wereld. Een foto of filmpje ontvangen, een berichtje schrijven of beeldbellen? Met de Compaan Klassiek kan dat op een eenvoudige en veilige manier. Gebruiksgemak, veiligheid en plezier staan centraal. De Compaan Klassiek kenmerkt zich door de grote knoppen en en het overzichtelijk scherm. Raak nooit de weg kwijt op de tablet: er staat altijd een terug-knop op het scherm van de Compaan.
Voor mantelzorgers biedt de Compaan faciliteiten, waardoor zorg op afstand nog makkelijker wordt. Familie en vrienden communiceren met de Compaan via het Compaan Portaal of de smartphone App (beschikbaar voor Apple & Android) de digitale omgeving waarin de Compaan beheerd kan worden vanaf uw computer of smartphone. Stel via het Portaal een goedemorgen-melding, medicatieherinneringen of agenda-afspraken in op deze Compaan Tablet.

Compaan Klassiek

Makkelijk surfen naar alle pagina’s op het internet zonder de weg kwijt te raken. Met de Compaan kijkt u filmpjes, zoekt u informatie of raadpleegt u het laatste nieuws van uw favoriete nieuwsbron.

Toch ergens terecht gekomen waar u niet wilt zijn, de vertrouwde “terug-knop” brengt u altijd weer naar het beginscherm. Vanaf het Compaan Portaal zijn de favorieten eenvoudig in te stellen. Deze worden overzichtelijk gepresenteerd op het beginscherm.

Wilt u zelf een pagina invoeren dan maakt u gebruik van extra grote letters en duidelijke symbolen. Gewoon het internet op maar dan extra makkelijk!

BEELDBELLEN

Stelt u zich eens voor, elkaar op ieder moment van de dag kunnen horen en zien dankzij de eenvoudig te gebruiken beeldbelfunctie.  Met de Compaan heeft u hiervoor uw seniorentablet gevonden! Met deze Compaan Klassiek seniorentablet is het namelijk enorm simpel.

Log eenvoudig in op het Compaan Portaal en zet een videogesprek op. De Compaan meldt zich met een toon en boodschap op het scherm.

Uw ouders, grootouders of andere senioren die u dierbaar zijn hoeven het gesprek alleen op te nemen op de seniorentablet. Eigenlijk net als met een telefoon maar dan met beeld! Ook goed om te weten: een videogesprek is

en spelletje spelen is leuk en houdt de hersenen jong. Op de seniorentablet van Compaan zitten verschillende spelletjes die gericht zijn op plezier maar ook op mentale vitaliteit. Momenteel zijn de volgende spelletjes beschikbaar: GeheugenspelPatienceQuiz4-op-een-rij en Galgje. De laatste twee spelletjes kunt u samen spelen via het Compaan Portaal of de Compaan App (beschikbaar voor Apple en Android).

U kunt via het Compaan Portaal óf uw eigen e-mailprogramma simpele berichten sturen. Makkelijk maar ook veilig want de Compaan is alleen bereikbaar door mensen die door u uitgenodigd zijn.

De Compaan Klassiek Seniorentablet meldt een nieuw bericht met een toon en een boodschap op het scherm waardoor u weet dat er een bericht klaarstaat!

AGENDA

Het volledige programma voor die dag wordt overzichtelijk weergegeven op de Compaan in de agenda.

U zet afspraken met thuiszorg in de Compaan, stelt verjaardagen in en plaatst herinneringen voor belangrijke gebeurtenissen op de seniorentablet. U kunt dit eenvoudig inplannen via het Compaan Portaal.

Ook is het mogelijk om een pictogram, een profielfoto van een contactpersoon of zelfs een video aan een afspraak te koppelen!

LOKAAL WEER EN NIEUWS

De Compaan houdt u op de hoogte van het weer: 1 klik op het weer geeft je het weersoverzicht voor de hele week.

We geven je het lokale nieuws: Goed om betrokken te blijven bij wat zich afspeelt in de wereld. Via het Compaan Portaal kunt u instellen welk lokaal nieuws voor u interessant is.

MEDICIJNEN SCHEMA

Via de Compaan Portaal kunt u de Compaan seniorentablet vertellen wanneer medicijnen ingenomen moeten worden. De Compaan herinnert de gebruiker aan de medicijnen. Ideaal als geheugensteuntje!​

GOEDEMORGEN-FUNCTIE

Weten dat het goed gaat met uw ouders zonder dat u contact heeft. U kunt de Compaan zo instellen dat er iedere ochtend een “goedemorgen” wordt gevraagd. Indien de check-in wordt gemist, stuurt de Compaan, na verschillende herinneringen, een alarm via sms of mail.​

Zorg Delen

Met de Compaan kunt u zorgverlening makkelijker maken. Onderdeel van de Compaan is een online familie omgeving zodat er goed gezorgd kan worden voor de senioren die u dierbaar zijn. Dit wordt mogelijk gemaakt door de Compaan Portaal, waarin eenvoudig taken kunnen worden verdeeld, documenten kunnen worden opgeslagen en reminders worden gepland.