Compaan Connect Seniorentablet

299,-

+ 19.90,- / maand (Waarom maandelijks betalen?)

De Compaan Connect Seniorentablet is speciaal ontwikkeld voor mensen met een heel klein beetje digitale ervaring, maar die graag dat extra steuntje in de rug hebben. De Compaan Connect Seniorentablet biedt een volledig beveiligde omgeving aan, waarin je niet fout kan klikken. De oudere installeert apps ofwel via de tablet zelf, ofwel laat hij/zij dit beheer over aan het begeleidend familielid, die dit via het Compaan Portaal of onze de Compaan App beheert. Ideaal voor wie mee deel wilt uitmaken van de digitale wereld. Een foto of filmpje ontvangen, een berichtje schrijven of beeldbellen? Met de Compaan Connect kan dat op een eenvoudige en veilige manier. Gebruiksgemak, veiligheid en plezier staan centraal.

Compaan Connect

Makkelijk surfen naar alle pagina’s op het internet zonder de weg kwijt te raken. Met de Compaan kijkt u filmpjes, zoekt u informatie of raadpleegt u het laatste nieuws van uw favoriete nieuwsbron.

Toch ergens terecht gekomen waar u niet wilt zijn, de vertrouwde “terug-knop” brengt u altijd weer naar het beginscherm. Vanaf het Compaan Portaal zijn de favorieten eenvoudig in te stellen. Deze worden overzichtelijk gepresenteerd op het beginscherm.

Wilt u zelf een pagina invoeren dan maakt u gebruik van extra grote letters en duidelijke symbolen. Gewoon het internet op maar dan extra makkelijk!

Compaan connect beeldbellenStelt u zich eens voor, elkaar op ieder moment van de dag kunnen horen en zien dankzij de eenvoudig te gebruiken beeldbelfunctie. Met de Compaan heeft u hiervoor uw seniorentablet gevonden! Met deze Compaan Connect seniorentablet is het namelijk enorm simpel.

Log eenvoudig in op het Compaan Portaal of gebruik onze App voor jouw smartphone en zet een videogesprek op. De Compaan meldt zich met een beltoon en boodschap op het scherm.

Uw ouders, grootouders of andere senioren die u dierbaar zijn hoeven het gesprek alleen op te nemen op de seniorentablet. Eigenlijk net als met een telefoon maar dan met beeld! Ook goed om te weten: een videogesprek is helemaal gratis.

Compaan connect foto'sVrienden die van iedere plek op de wereld een foto of video sturen: wij zijn er aan gewend maar voor veel senioren is het een verrijking in hun leven. Open het Compaan Portaal, trek een foto en deel die mooie ervaring met oma.

Zodra de foto of video is verstuurd, geeft de Compaan Connect Seniorentablet van een melding op het scherm en geniet oma mee.

Foto’s worden daarnaast ook opgenomen in het fotolijstje op de tablet, dat getoond wordt als de Compaan even niet gebruikt wordt.

Maak een keuze uit 1 van de vele gecontroleerde apps in de Compaan Appstore. Laat de oudere zelf zijn bankzaken beheren via bankapp of installeer één van de vele spelletjes uit de appstore. Een busticket kopen? Installeer dan zeker de app van De Lijn. Dit alles eenvoudig en veilig.

U kunt via het Compaan Portaal óf onze smartphone App eenvoudig chatten met elkaar. Makkelijk maar ook veilig want de Compaan Connect Seniorentablet is alleen bereikbaar door mensen die door u uitgenodigd zijn.

De Compaan Connect Seniorentablet meldt een nieuw bericht met een geluidje en een boodschap op het scherm waardoor u weet dat er een bericht klaarstaat!

Het volledige programma voor die dag wordt overzichtelijk weergegeven op de Compaan in de agenda.

U zet afspraken met thuiszorg in de Compaan, stelt verjaardagen in en plaatst herinneringen voor belangrijke gebeurtenissen op de seniorentablet. U kunt dit eenvoudig inplannen via het Compaan Portaal.

Ook is het mogelijk om een pictogram, een profielfoto van een contactpersoon of zelfs een video aan een afspraak te koppelen!

Compaan connect nieuwsDe Compaan houdt u op de hoogte van het weer: 1 klik op het weer geeft je het weersoverzicht voor de hele week.

We geven je het lokale nieuws: Goed om betrokken te blijven bij wat zich afspeelt in de wereld. Via het Compaan Portaal kunt u instellen welk lokaal nieuws voor u interessant is.